Bicepspass som heter duga

Skön pump i biceps

Dagens bicepspass gick så otroligt bra, man kan bara älska såna här träningspass. Allt flöt på och kände mig otroligt stark. Så skön pump i armarna efteråt.

Vissa träningspass är bara så härliga, dom väger upp dom jobbiga träningspassen som är ibland, det går upp och ner det där. Fick med ett tredje träningspass den här veckan till slut, fick köra både lördag och söndag för det. Men så nöjd jag är nu, mycket må bra hormoner i kroppen nu.

Bicepscurl och Koncentrationscurl

Jag la på 2.5 kg extra i Bicepscurl stående med z-stång och klarade en 12:a igen så får öka på vikten även nästa träningspass. Sen la jag på 1.5 kg extra i Cross-body hammercurl och klarade även där av en 12:a igen så får öka på vikten även där nästa pass.

Körde en 12:a i Koncentrationscurl mot knä också, jag skriver att övningen heter Koncentrationscurl mot knä men kan nog även kallas Koncentrationscurl mot lår snarare. Lägger in en video nedan som på ett bra sätt visar hur man utför den så att ni vet vad jag menar. Den vikten för jag öka på nästa gång också så blir ökning i alla 3 övningarna.

Mitt träningsprogram nedan.

No Excuses!
Jari

DatumMuskelÖvningViktSet 1Set 2Set 3
2020 08 02BicepsBicepscurl stående med z-stång1, 2, 3 kg1265
söndag Cross-body hammercurl1, 2, 3 kg1298
15.16 – 15.50 Koncentrationscurl mot knä1, 2, 3 kg1298
34 min