Tricepsen fick bekänna färg i kväll

Lördagskväll är också en träningsdag för dom inbitne. 

Jag körde triceps ikväll och blev slut i armarna, känns skönt, nu som vanligt vänta på träningsvärken dom närmsta dagarna vilket kanske inte är lika skönt, men man vänjer sig så det är ingen fara. Man är van med att ständigt ha träningsvärk någonstans.

Det är många som säger att ge mig 15 minuter om dagen och du blir stor och stark. Det var nog legendaren Arne Tammer som myntade det uttrycket, ge mig en kvart om dagen och jag skall ge dig en ny stark kropp.

Det är bra att ge sig en kvart om dagen men jag ger det en halvtimme och lite mer per träningspass så ger det lite mer i alla fall.

Hörs igen snart.

No Pain No Gain
Jari Viirelä

 

DatumMuskelÖvningViktSet 1Set 2Set 3
2020 05 23TricepsFrenchpress z-stång1, 2, 3 kg1585
lördag hantel bakom huvudet1, 2, 3 kg1497
19.56 – 20.33 Bakåtstreck hantel mot bänk1, 2, 3 kg16128
37 min