Bröstmusklerna fick sitt

Inte mycket kraft kvar i bröstmusklerna

Vissa träningspass är tunga men bara att kämpa på, ser att förra bröstpasset så högg det till i nedre delen av ryggen men det gjorde det inte den här gången, däremot så högg det till i lårmuskeln vänster bak, lite krampkänning typ när jag körde bänkpress, det här känner jag av ibland men känns inget nu efter träningspasset så det var ingen fara.

Sänkt till 12 reps i övningarna som mest. Jag ökade på med 5 kg i bänkpress i alla 3 set, kändes bra även om det gick tungt. Kommer gå bättre nästa bröstpass.

Övningarna Liggande hantelflyes och Liggande hantelpress rak bänk la jag på 1.5 kg mer i set 1 och 2 och i set 3 la jag på 2.5 kg mer jämfört med förra passet.

Nedan ser du en video från Youtube som på ett bra sätt visar rätt teknik i bänkpress. Längst ner mitt träningsprogram jag körde efter.

No Excuses!
Jari

DatumMuskelÖvningViktSet 1Set 2Set 3
2020 07 21BröstBänkpress rak bänk1, 2, 3 kg1043
tisdag Liggande hantelflyes1, 2, 3 kg1085
19.29 – 20.12 Liggande hantelpress rak bänk1, 2, 3 kg1174
43 min