Bröstpass från heaven

Jag är så jävla nöjd med fredagens träningspass. Nu är det kul med bodybuilding igen 🙂

I förra träningspasset så klarade jag av samma antal repetitioner 5 i sista set i bänkpress som gången före, blev lite orolig att jag skulle fastna där.

Men jag hade inget att frukta för den här gången i bänkpress så klarade jag av 7 reps i sista set vilket var 2 fler än förra gången så jag kom vidare igen, känns så bra!

Sen tog jag även 3 reps fler i sista set i Liggande hantelpress rak bänk så det blev ett bröstpass från heaven den här gången 🙂

Även axelövningarna Militärpress med skivstång och Hantellyft åt sidan gick väldigt bra. Så det går bra nu.

Bröst

Övningarna för bröstmusklerna blev Bänkpress rak bänk och Liggande hantelpress rak bänk.

I Bänkpress rak bänk så kom jag vidare från förra passets stopp och gjorde 12 x 12 x 7 reps per set, tog alltså 2 repetitioner fler i sista set än förra passet. I övningen Liggande hantelpress rak bänk tog till och med 3 reps fler än förra gången, jag gjorde 12 x 12 x 10 reps per set. Så jag är så nöjd.

Axlar

Axelpasset gick inte sämre, jag körde övningarna Militärpress med skivstång och Hantellyft åt sidan. I övningen Militärpress med skivstång gjorde jag 12 x 12 x 11 reps per set, var ”bara” 1 repetition mer än förra gången, men ändå ett steg framåt.

I övningen Hantellyft åt sidan så tog jag 12 x 12 x 8 reps per set vilket var 3 repetitioner fler än förra gången så jag är väldigt nöjd med det. Mycket nöjd med det!

Nedan är fredagens träningsprogram.

No Excuses!
Jari

DatumMuskelÖvningViktSet 1Set 2Set 3
2021 04 02BröstBänkpress rak bänk1, 2, 3 kg12127
fredag Liggande hantelpress rak bänk1, 2, 3 kg121210
17.57 – 18.38      
41 minAxlarMilitärpress med skivstång1, 2, 3 kg121211
  Hantellyft åt sidan1, 2, 3 kg12128
bankpress 2