Bröstpass

Pumpa bröst

Det blev ett bröstpass i dag.. Darriga bröstmuskler nu, gick tungt men så nöjd med att ha klarat av hela träningspasset nu. Var lite svalare idag än igår, 27 grader inne och på med AC:n och fick ner till 24 grader så det var hyfsat.

Kroppsbyggning är ett maraton

Känner att träningen tog bra i alla fall på rätt ställe, måste bara försöka få till en böj i ryggen uppåt som proffsen har när dom kör bänkpress, men svårt för min rygg är inte så böjlig åt det hållet, är inte så jättenöjd med övningen Bänkpress, gick mycket bättre med Liggande hantelflyes och  Liggande hantelpress med rak bänk. Båda dom övningarna tog jag 12 reps på och ska öka på vikterna till nästa träningspass. Kom ihåg att kroppsbyggning är ett maraton och man får skynda långsamt, så Bänkpress kommer jag få till framöver så klart.

Liggande hantelpress

Nedanför kan ni se hur övningen Liggande hantelpress går till, övningen liknar bänkpress men körs med hantlar istället vilket gör att man inte är lika stabil i lyften och kan inte köra med lika tunga vikter, bra övning för att få ökad stabilisering av skuldermusklerna.

Längst ner mitt träningsprogram för idag.

No Excuses!
Jari

DatumMuskelÖvningViktSet 1Set 2Set 3
2020 08 09BröstBänkpress rak bänk1, 2, 3 kg1153
söndag Liggande hantelflyes1, 2, 3 kg1295
15.36 – 16.20 Liggande hantelpress rak bänk1, 2, 3 kg1274
44 min