Midsommardagen är en träningsdag också..

Även midsommardagen är en träningsdag, för oss som inte dricker alkohol i alla fall. Tänk på att alkohol bryter ner kroppen så om man vill uppnå något med träningen så är det bäst att vara försiktig med alkohol.

Jag körde ett ryggpass i dag. Det var bara andra träningspasset den här veckan så får se om jag får till ett pass imorgon också för att få till mitt tredje träningspass även den här veckan. Blir det inte så så gör det inte så mycket för man kan träna dagen efter istället.

Träningen gick bra, svettigt, men mindre svettigt för jag körde igång AC:en idag, kunde andas bättre då i alla fall jämfört med förra träningspasset.

Jag ökade vikten på övningen Skivstångsrodd mot magen med 2.5 kg på alla 3 set i övningen jämfört med vikten förra ryggpasset.

Mitt träningsschema nertill.

No Pain No Gain
Jari

DatumMuskelÖvningViktSet 1Set 2Set 3
2020 06 20RyggMarklyft1, 2, 3 kg15108
lördag Skivstångsrodd mot magen1, 2, 3 kg13128
16.57 – 17.32 Enarmsrodd mot bänk1, 2, 3 kg151210
35 min