Jag är tillbaka! Träningsprogram 2

Jag är tillbaka! Träningsprogram 2

Jag är tillbaka på bloggen vill säga. Jag ska börja blogga igen. Förhoppningsvis så inspirerar jag en och annan att börja träna!

Kan jag så kan andra!

Det som har hänt sen sist jag bloggade var att jag skulle skulle ta en veckas vila efter förra träningsperioden var att jag fick Borrelia en månad efter ett fästingbett högt upp på låret, tog en vecka innan jag fick läkartid för att kolla upp det, och då blev det en penicillinkur på 10 dagar.

Efter penicillinkuren så tog det lite tid innan jag kom igång igen för det blev ett uppehåll på 1.5 månader totalt och jag tappade lite både vikt och muskelmassa. Men jag kom igång igen 20:e Oktober.

Nytt träningsprogram användes

Jag skapade ett nytt träningsprogram som jag har kört igenom 6 ggr, körde 3 ggr i veckan, några veckor blev det bara 2 träningspass men det är ingen fara med det och jorden går inte under eller träningen förstörs inte så få inte panik om någon vecka bara blir 2 pass. Du kan om du vill köra 4 ggr veckan efter om du har tid.

Jag tränade 2 muskelgrupper i taget.

Övningarna gick ut på att köra 3 x 12 reps per övning, upp till 5 x 12 reps vissa övningar, jag körde alltså lättare än förra träningsprogrammet och nötte in teknik och tränade med strikta rörelser. Det blev mer bodybuilding än styrka. Jag ökade på antalet övningar och set när jag tyckte att jag orkade mer. Det gav resultat också så man behöver inte träna jättetungt hela tiden.

Första rundan gick mer ut på att hitta rätt vikter att orka köra 3 x 12 reps med strikta rörelser, inte för lätt och inte för tungt. Men det är helt om att prova sig fram till rätt vikter för du tränar då också.

Resultat

Jag tränade 3 ggr i veckan och körde 3 x 12 reps per övning upp till 5 x 12 reps på vissa övningar. Det träningsprogrammet körde jag igenom 6 ggr på 11 veckor.

Jag ökade på antalet övningar och set emellanåt när jag tyckte att jag orkade mer.

Mitt resultat blev att jag ökade med 3.5 kg i kroppsvikt och överarmarna växte med 2.5 centimeter. En del av ökningen var muskelminnet som kickade in efter träningsuppehållet men det gav resultat träningsprogrammet.

Resultatet för en som är hälften av min ålder kommer att vara större och det är alltid lite olika man påverkas av träningen så det är bara att köra på.

Ladda ner träningsprogrammet gratis

Träningsprogrammet är fritt att användas i icke kommersiellt bruk.

Det är gjort för styrketräning 3 ggr i veckan, 2 muskelgrupper i taget och dom ska köras igenom 6 ggr.

Passar alla som vill träna bodybuilding eller styrketräning.

Hämta gratis träningsprogram >>

lyfta vikter